Събитието има политическата цел да прекрати съществуването на правителството

Събитието има политическата цел да прекрати съществуването на правителството
11-10-2023г.
0
Тодор Беленски

В четвъртък предстоят дебатите по вота на недоверие в сектор енергетика. 

Ние ще излезем следобеда в същия ден пред НС да заявим позициите си. Вече има уведомление в общината. За тези, които ще се оправдаят с буквата на закона. Спазена е.

Събитието има политическата цел да прекрати съществуването на правителството, но не е партийно. Подкрепящите справедливите искания представители на опозицията са поканени. 

Поканени са не само техните симпатизанти, но и тези, гласували за управляващите, но разочаровани от тях. Поканени са миньорите и енергетиците, в чиято подкрепа излизаме. 

Поканени са синдикатите, които следва да докажат, че защитават работниците,а не властта. Нека и тези от властта се чувстват поканени. Да дойдат и да обяснят на хората отвън Техни представители да излязат на площада и кажат, че не става въпрос за милиарди по сметки на техни приближени фирми. Че не става въпрос за убийство на енергетиката. И да чуят и усетят доверието в тях.

Нека всеки, който се чувства народен представител да излезе пред тези, които твърди, че представлява. И да защити пред гражданите избора за натискане на копчето в петък. 

Събитието е насрочено за 17 часа за тези, които ще се оправдаят, че са на работа. И в деня на обсъжданията преди гласуването за онези които ще кажат, че е безсмислено пред свършен факт. Предвидени са част от оправданията. Нека чуем следващите! Ще излезем, за да бъдем чисти пред съвестта си, че не сме гледали безучастно съсипията и мачкането!

Нека видим кой ще защити позициите с физическото си присъствие. И кой ще остане само с думите! 
https://facebook.com/events/s/%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%81-%D1%81%D0%BC%D0%B5/353725923754214/

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.