Няма дъно, което българските "аналитици-евроатлантици" с васалния манталитет да не са в състояние да достигнат

Няма дъно, което българските
09-10-2023г.
0
Петър Волгин

Няма изненада във факта, че  медиите отново бяха налазени от коментатори със слугински манталитет, които бързат да докажат своята правоверност към днешните господари. 

Коментирайки терористичната атака на Хамас срещу Израел, тези класически подлизурковци не можаха да измислят нищо друго, освен да твърдят, че в дъното на ставащото стои...Русия. 

Ясно е, че в основата на този "анализ" стои желанието на въпросните лица да се подмажат на ПосолствоТО, но все някаква мяра трябва да има, нали...

Между другото, пак в събота ужасяващо земетресение стана в Афганистан. До момента се съобщава за над 2000 загинали. Чудя се как нашите евроатлантически коментатори още не са разказали как лично Путин е разместил земните пластове там, преследвайки далечната си цел да унищожи "свободния свят".

Ясно е, че няма дъно, което българските "аналитици-евроатлантици" с васалния манталитет да не са в състояние да достигнат. И, хайде, ако го правеха от глупост, да махнеш с ръка и да отминеш. Към глупавия човек няма как да си особено взискателен. Обаче тук не става дума за глупост. Става дума за говорене на тъпотии с цел нагаждане и /евентуално/ материален и кариерен просперитет. 

Много е мерзко това. По-добре наистина да бяха глупави.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.