Паветният ни елит е просто десетилетия пред нас, приятели

Паветният ни елит е просто десетилетия пред нас, приятели
06-04-2023г.
0
Дахер Ламот

Разглеждам си стената и се заливам от смях. 

Видна интелектуалка измисля хибридна историческа личност - Климент Хилендарски, за да докаже флуидния характер на историята, но посланието й остава неразбрано от нас, простолюдието. 

След това двама галанти джентълмени и модерен трансформър правят дадаистичен пърформАнс, използвайки момче с проблеми като арт инсталация, но отново интелектуалият им труд остава неразбран.

След което виден наш експерт, с физиономия на лешояд след пране в индийска пералня, ехидно пита "Чудя се тия за кого гласуват", а простолюдието отново се подхилква.

Кипрят се инфлуенсърки, които редят тенджери и небостъргачи, за да докажат несъстоятелността на ватенките и как те са субхуманна пречка за цивилизацията и трябва да бъдат изтрити. За сметка на тях, важните консуматори в кухнята, които бутат цивилизацията напред. Плебеите мълчат и се възхищават на "инженерните" постижения на инфлуенсърките във Фейсбук. 

След което чета възхитата от пърформАнса на стенд-ъп комичка-инфлуенсърка, която също громи ватенките, разказвайки вицове за мъжете, които постоянно се оплезват по нея и искат да спят с нея, но тя поставя кроманьонците на място. 
----
Паветният ни елит е просто десетилетия пред нас, приятели, как не ни е срам въобще да се показваме в интернет.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.