Искат Пабло Пикасо да бъде канселиран

Искат Пабло Пикасо да бъде канселиран
06-04-2023г.
0
Дахер Ламот

"Любимият" ми сайт за новини, Дойче Веле, сега иска Пабло Пикасо да бъде канселиран, да бъде свален от световния пиедестал, заради неговата "токсична мъжественост". 

Имал е 11 любовници и се е отнасял зле с тях, според мастити специалисти-феминистки, експерти по модерни специалности, които си изсмукват от пръстите какви ли не доказателства. По тази логика трябва да бъдат свалени поне 4/5 от художниците, особено от ренесансовите,  чийто авантюри са в пъти по-пикантни от тези на Пабло. 

Искат да бъде канселиран един от най-великите и влиятелни художници, бащата на кубизма, заради неговата "токсична мъжественост". 

Сякаш всички сме перфектни, особено богоизбраните експерти по всичко. Тия вече започват да изпреварват по цензура всички тоталитарни режими, обаче умело замаскирани с фалшиви розови каузи и лицемерни двулични добродетели. 

За разлика от крайните ляво и дясно, които ги разпознаваме добре след провалите им, и знаем, че са зловредни, моят проблем с крайния либерализъм е неговата мимикрия и липсата на разграничение, размиването на границите между нормално и екстремното. 

Между истинския феминизъм, сексуална свобода, толерантност и групичката комплексирани и сърдити, търсещи внимание извратеняци и посредствени безделници, които постоянно лепят обвинения и пишат доноси за другите по мрежите, сякаш озлобени от собствената им посредственост.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.