Очаквам държавата да предприеме незабавно мерки с цялата мощ на закона

Очаквам държавата да предприеме незабавно мерки с цялата мощ на закона
06-04-2023г.
0
Карлос Контрера

Очаквам държавата и всички отговорни институции да предприемат незабавно мерки с цялата мощ на закона, след поредния случай на гавра от страна на транссексуални и ЛБГТ индивиди над дете с увреждания.  

Скандално видео показва как лица нарекли себе си – Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката тормозят и се гаврят с момче със специални потребности. 

Роднините на момчето вече потвърдиха, че то е било заплашвано и тормозено, за да се прави на куче във видео, което се разпространява в социалните мрежи.

Всичко това е заснето безпрепятствено в търговски център. 

Едно от най-активните лица на ЛБГТ обществото – травестита Емили, който/която стана известно с това, че с една тротинетка се подигра безнаказано на цялата полиция, води на каишка въпросното момче, а лицата Чеченеца и Тошо Куката я охраняват като мутри от 90-те години. Това е някаква паралелна реалност на ръба на налудното.
Това ли е примерът на ЛБГТ за нашите деца, за тази толерантност ли призовават те? 

Смятам, че зад исканията и непрестанните претенции на това общество се крие точно това - извращение и долнопробна провокация. И вместо да се преследват с цялата сила на закона, такива типове се толерират, техните извращение се финансират от Национален фонд „Култура“, а Столична община спонсорира техните фондации.

Важат ли за травестити, гейове и лесбийки законите в България или ще бъдат оставени да тормозят безнаказано и да облъчват децата с безумните си пълни с агресия и сексуален тормоз видеа?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.