Ролевите модели размножават тъпотата си като вирус

Ролевите модели размножават тъпотата си като вирус
06-04-2023г.
0
Райко Байчев

Преразказвам, защото си е за преразказване. 

Станало е това: събрали са се трима нашенски инфлуънсъри в мол в Пловдив. Слагат каишка на врата на дете и го разхождат наоколо като куче. Подхвърлят му разни неща и то ги носи обратно. Потупват го по главата - дресировка. Детето, оказва се, е с ментални увреждания. Инфлуънсърите, насилили го да направи това - също. И то в пъти повече. 

Единият е Чеченеца. Вие не ползвате Тик-Ток и това е добре. Но става дума за популярен в мрежата български исполин, който по правилата на фентъзито е огромен и тъп. На клиповете на Чеченеца, той (Чеченеца) крещи - "Чеченеца!". Накратко е това. А по-подробно - пак е това. Чеченеца прилича на нещо като лоботомиран Бай Ганьо. В това му качество се радва на всенароден интерес. 

Вторият замесен е Емили, тя се прочу с това, че кара тротинетка на магистралата - най-краткият път към славата. Постепенно взе да монетизира собственото си freak show и се превърна в инфлуънсър. Това че е трансексуална отстъпва на факта, че е чисто луда. Емили заяви, че много съжалява за случая и после заяви, че въобще не й пука. 

Третият е Тошо Куката, но...стига толкова. Все тая кой е, въобще не ме интересува. Тримата се събират и малтретират детето, защото...ето и фрапантната причина, заради която пиша това - искали да направят вайръл клип. Точно така - изчерпани са всички малоумия и е останало единствено престъплението - като метод за предизвикване на внимание. Докато правят своя вайръл клип, други хора от мола не ги спират, а снимат.  Последното разширява диагнозата. Към това, че ролевите модели размножават тъпотата си именно като вирус. Това, освен вече споменатото, е другото престъпление.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.