Колкото по-марионетни изглеждат евроатлантически партии, толкова повече гласове ще печели "Възраждане"

Колкото по-марионетни изглеждат евроатлантически партии, толкова повече гласове ще печели
06-04-2023г.
0
Петър Волгин

Внимателно слушах по радиото Радан Кънев, който беше силно притеснен от големия електорален ръст на "Възраждане". 

Г-н Кънев има всички основания да се притеснява. 

Най-малкото защото пътят на неговата грантаджийска формацийка ДБ е само надолу. И няма какъв друг да е пътят на една партийна структура, чиито лидери не смеят да вземат каквото и да било решение, ако преди това не са се консултирали петнайсет пъти с третия заместник на четвъртия помощник на отговорника по не знам какво си в Американското посолство. 

Колкото по-марионетни изглеждат евроатлантически партии, толкова повече гласове ще печели "Възраждане". Защото българските избиратели съвсем не са толкова глупави, колкото обича да ги изкарва жълтопаветният планктон. 

Българските избиратели или поне повечето от тях уважават смелостта и не харесват нагаждачеството, подлизурството и васалното поведение. А огромната част от евроатлантически настроените политици демонстрират единствено манталитет на безмозъчни слуги. 

Ето защо съвсем нормални са притесненията на хора като г-н Кънев. Колкото повече разни "правоверни" бг политици гледат с кучешка преданост господарите в Брюксел и Вашингтон, толкова повече българските избиратели ще гласуват за "Възраждане".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.