Няколко теми, които медиите упорито избягват

Няколко теми, които медиите упорито избягват
23-02-2023г.
0
Дахер Ламот

Има няколко теми, които ме удивляват. И които медиите упорито ги избягват, въпреки, че всеки един от тях е грандиозен. 

Наскоро Илън Мъск разкри как ЦРУ са накарали Туитър да приглуши скандалите с Хънтър Байдън, а Цукърбърг призна същото в подкаста на Джо Роугън. 

Историите, снимките и лаптопът на синчето-наркоман на президента на САЩ потънаха и медиите се покриха. 

Разкритията на Илън Мъск за намесата на тайните служби в социалните мрежи по отношение на Тръмп трябваше да станат скандал от пропорциите на Уотъргейт, но нищо подобно. 

Както и признанията за биолабораториите на Нюланд, никой от медиите не пита.

Историята с Джеф Епщайн и острова на разврата също минава без голямо покритие. Както и съмнителното му самоубийство, липса на охрана и развалените камери в затвора. 

Някои от елитите започнаха буквално да се подиграват на обществеността.  

Имаме осъдена жена, а никой от извършителите на подобни деяния не е разкрит, а твърде вероятно е да са намесени стотици знаменитости. Това трябваше да е скандал на века, но нищо. И продължава всичко да е в мъгла.  

Взривяването на Северния поток си е акт на обявяване на война, а никой не разследва изказванията на дузина официални лица, сред които и самият Джо Байдън, който обещава да спре и елиминира този поток. Документирано. А сега всички се правят, че не знаят. Щото ни взимат за мезе. 

Разсипването на огромно количество химикали в Ийст Палестайн, Охайо, е един от най-бруталните примери за това как медиите очевадно се опитват да отклонят вниманието с НЛО-та и балони. Това сериозни медии и военни да говорят за НЛО и балони е безумно, но пък статиите бяха многократно повече от тези за гигантската екологична катастрофа. Ни дума от Грета, ни от зелените алармисти. 

Но нека се правим на глупави. За да не ядосаме Фейсбук зомбитата. Всичко е хибридна война и конспирации.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.