Издевателство от една шепа устатници, които от месеци наричат народа си как ли не

Издевателство от една шепа устатници, които от месеци наричат народа си как ли не
31-10-2023г.
0
Недялко Славов

Никога не съм коментирал тия улично-карнавални упражнения наречени избори, но вече наистина се се издържа. 

Такова издевателство от една шепа устатници, които от месеци наричат народа си как ли не, самите те дошли от покрайнините на българското битие, и още по лошо - от покрайнините на българското духовно битие. 

Понеже отново се сипят тежки комлексарски обиди за всички, които гласуват с хартиени бюлетини, искам да кажа на тези, които ги отправят, че имат много, ама много голяма заблуда относно себе си и своята стойност. Това презрително отношение към другия е присъщо само на най-глупавите и озлобени хора, които са дълбоко несигурни в себе си.

Аз тая неделя ще отида като един образован, възпитан и достатъчно интелигентен българин, който се води единствено от българските ценности, да гласувам с хартиена бюлетина/ както, впрочем го правят и всички все още нормални европейци/, защото не желая гласът ми да отиде в някоя евтина и странно защо частно закупена и частна собственост машинка с дявол я зная какъв софтуер. 

И изобщо не разбирам всичко това - войната приближава от всички краища на света към нас, инфлацията  съсипва обикновените хора, а една шепа самозванци-келеши, ненаситно устремени към някакви европейски подаяния, са готови да превърнат цялата държава в цирк. Такова неистина не е било.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.