Грантовите анализатори много избързват да погребват "Възраждане"

Грантовите анализатори много избързват да погребват
31-10-2023г.
0
Петър Волгин

Грантовите анализатори много, ама наистина много избързват да погребват "Възраждане". 

Ах, колко прекрасно било, че партията на Костадинов не разбила сглобката, повтаря до премала жълтопаветният планктон и се възторгва, задето "Възраждане" не взела от първи тур основните градове в България. Така, сега да уточним. 

Както винаги, в твърденията на грантовите анализатори има един процент истина и деветдесет и девет процента лъжи и манипулации. Да, "Възраждане" не реализира чутовни успехи на тези избори, но направи неоспорим пробив в местната власт. А присъствието в местната власт е задължително условие за дългия живот на всяка партия. Така че от тази гледна точка представянето на "Възраждане" определено е успешно.

И още нещо много важно задължително трябва да бъде казано. От самато си възникване "Възраждане" е обект на постоянни лъжи, клевети, инсинуации. Няма друга българска партия, която постоянно да е била обвинявана във всички смъртни грехове. Костадин Костадинов, както и по-изявените лица на тази формация са обект постоянен хейт от страна на евроатлантическите политици, анализатори и, да, журналисти. Сигурно сте забелязали, че водещите на политически предавания в националните телевизии изведнъж стават "безумно смели", когато срещу тях стои политик от "Възраждане", обаче забравят цялата си "смелост", когато интервюират някого от ПП-ДБ. 

Във втория случай са по- смирени от агънца. Имайки предвид отвратителната медийна кампания срещу "Възраждане", представянето на тази партия на местните избори е повече от добро. Така че грантовите анализатори и останалата евроатлантическа медийна прислуга би трябвало да поизчакат с радостта си по повод "края на "Възраждане". Но като знам, че тези лица не се отличават с особена интелигентност, по-вероятно ми се струва да продължат с глупотевините си.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.