Адът в тая страна трябва да спре! С още огън няма да спре

Адът в тая страна трябва да спре! С още огън няма да спре
08-07-2023г.
0
Гост-автор

Радев може да е всякакъв, но за едно е прав: ЗА СЪЖАЛЕНИЕ задълбочаването на военните действия и ескалацията на войната, може да доведе само до още разруха, не дай Боже до намесата на Китай и до световен необратим конфликт. 

Русия няма да отстъпи, защото Путин няма да отстъпи. Пак казвам - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. 

Това, което се случва в Украйна е нечовешко, но щом не спря за година и половина, може да не спре и за пет години. Това е пагубно, хора. 

Много пъти се опитах да ви го кажа по десет различни начина сега го казвам директно и край по тази тема: най-потърпевши са войниците на фронта, както и убитите цивилни от тия взривове. Това трябва да спре. Украинците защитават територията си с помощта на огромно количество от европейските оръжия, но това може да продължи до безкрайност. С цената на човешки животи. Животи, разберете! 

Адът в тая страна трябва да спре! С още огън няма да спре. 

Падам на колене пред тия войници, принудени да дадат диханието си в името на едно безумство, започнато по най-варварския метод. 

За тях мисля. И за безопасността на България. Това не ме прави русофил. Моята емпатия към Украйна и най-вече към жертвите, които тя дава, е много по-силна от крясъците на тези, които искат войната да продължава до евентуалният невъзможен разгром на Руската федерация. Намеси ли се Китай, ще има ай, ай, ай! Тук спирам. 

Извинете ме. Обичам ви. И хейтърите. Обичам ви. Искам мир по света. И мир с всички ви, които до този момент не ме разбраха. Вярвам, че сега ще ме разберете.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.