Жителите на Ростов на Дон бяха призовани да останат на закрито от съображения за безопасност

Жителите на Ростов на Дон бяха призовани да останат на закрито от съображения за безопасност
24-06-2023г.
0
Лентата

Жителите на Ростов на Дон бяха предупредени за възможното преминаване на военна техника по улиците и призоваха гражданите да останат на закрито от съображения за сигурност, предаде ТАСС.

"Във връзка с възможното преминаване на военна техника по улиците на града ви моля да бъдете изключително внимателни и предпазливи. За ваша сигурност не излизайте от домовете си, изключете пътуванията до централната част на Ростов и не оставяйте децата си без надзор", написа в "Телеграм" ръководителят на градската администрация Алексей Логвиненко.

Той уточни, че здравните заведения в града работят нормално, пациентите получават рутинна медицинска помощ. "Няма прекъсвания в работата на линейките. Броят на повикванията на линейките е в рамките на нормалния ден", посочи Логвиненко.

По-рано Логвиненко съобщи, че всички животоподдържащи системи в Ростов на Дон работят нормално. В града няма недостиг на храна, а всички бензиностанции са снабдени с достатъчно количество гориво. Превозът по главната улица на града е възобновен, а общественият транспорт се е върнал към предишния си режим на работа.

Източник: БТА

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.