За кого предлагате да гласувам?

За кого предлагате да гласувам?
30-05-2024г.
0
Гост-автор

За кого предлагате да гласувам? Това често ме питат граждани (добронамерено или не).

Първо, предлагам да гласуваме, разбира се. Масово - това е рецептата за обществена промяна.

Второ, предлагам да гласувате за хора, които не са мутри (това автоматично изключва от избора Борисов и Пеевски, заедно и поотделно). 

Трето, предлагам да гласувате за хора, които не са лъжци и перачи на мутри (това автоматично изключва лидерите на ПП-ДБ - Христо Иванов, Атанас Атанасов, Асен Василев, Кирил Петков, Лорер и подобните им). 

Четвърто, предлагам да гласувате за хора, които не са ви крали, унижавали и лъгали, които не са избирали Деса Атанасова за съдия в КС и Димитър Главчев за председател на Сметната палата, които не са говорили, че с Борисов може да се коалират и че Пеевски се е променил към добро, а Сарафов се държи прилично, които не са гласували конституционни проблеми, повечето от които са напълно нефелни. Всички в сглобката отпадат. 

Огледайте се, според мен в дъното на социологическите изследвания можете да откриете партии, чиито представители не са доказани лицемери. Гласувайте за тях и ги вкарате в парламента, за да няма пак безпринципни сглобки. Ако не откривате такива, значи сме загубени.
Аз ще гласувам.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.