Тези църкви, които са се заиграли с либерализма - не оцеляват

Тези църкви, които са се заиграли с либерализма - не оцеляват
28-05-2024г.
0
Тихомир Чергов

Във връзка със събитията в църквата ни в последните дни...

Комунизмът и либерализмът силно мразят християнството. 

Комунизмът го потиска, забранява, затваря църкви, арестува свещеници. Опитва се да го забрани и смачка, НО НЕ И ДА ГО ПРОМЕНИ. Заради това след комунизмът християнството лесно се възстановява.

Либерализмът не забранява. Той инфилтрира християнството, изменя му душата и същността, и го превръща в перверзия на себе си. Либерализмът се опитва да смъкне кожата на християнството и да си я облече като тотем. Гледаш и виждаш "кожата" на християнството, но отдолу под нея е либерализмът.

Либерализмът няма да затваря църкви и да вкарва свещеници в затвора, той ще направи религията ЛГБТ+ и "трансджендър френдли", ще смени кръста с ЛГБТ флага, ще представи Исус като хипи, което проповядва свободна любов, масова миграция, заличаване на народите и грях като форма на свобода, ще вкара гей сватбите с цел да обезсмисли брака като институция.

Тези църкви, които са се заиграли с либерализма, не оцеляват след това и никога не се възстановяват. Затова тези домогвания в момента на ЦРУ към българската църква не са просто геополитически, а са и със силно идеологически елемент. 

Целта е да я убият, да ѝ смъкнат кожата и да я навлекат върху тялото на ЛГБТ прогресивния либерализъм - единствената светска религия, която изповядват глобалистите.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.