Вселената на послушните водорасли

Вселената на послушните водорасли
15-03-2023г.
0
Дахер Ламот

Нормално е "мъченикът" Навални да е идол на лицемерната, безмозъчна, бързозабравяща, късопаметна, нискоинтелигентна наша паплач от гъзолизци и бивши комунисти.

Същият Навални, който организираше националистически маршове в Москва в стил Луков марш преди 15 години, същият, който подкрепяше първоначално отцепването на Крим, правеше анти-имигрантски и анти-мюсюлмански изказвания, наричайки ги хлебарки, с цел да спечели гласове за кмет.

Изведнъж Навални се превърна в защитник на гей браковете, критик на войната в Украйна, мъченик, герой, само щото Запад го хвана да го използва като такъв. 

Обърна се на 180 градуса ( не на 360, както би казал един германски министър, с либерални разбирания по математика), така както нашите дечица на комунисти станаха удобно евроатлантици. Вероятно се виждат в огледалото чрез него. 

Сега нашите водорасли сами се лъжат и омаловажават нацисткото му минало, измислайки какви ли не малоумни и забавни оправдания.

В същото време Даниел Хейл, бивш разузнавателен анализатор на Агенцията за национална сигурност (NSA),  е в затвора, щото изпраща секретна информация за жертвите на американските дронове до пресата, давайки сведения, че 90% от тях са цивилни.

Джулиан Асанж е в тежко състояние в затвора, защото изнесе данни за издевателствата на американската армия в Близкия изток, а Едуард Сноудън се преследва. 

Листът е дълъг, а пяната от злоба и лицемерие изригва като вулкан от ушите на нашата бързозабравяща паплач от послушници като ги споменеш, а инак весело пръцкат от щастие, защото филмче за Навални взе Оскар, така, както брадатите джихадисти от Идлеб се радваха, когато филмчето за Белите каски взе наградата.

Добре дошли във вселената на послушните водорасли, където лицемерието, двойните стандарти, късата памет, са издигнати до стаден, племенен култ.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.