"Смъртните врагове" ГЕРБ и ПП-ДБ днес подготвиха финалното закопаване на България

18-04-2023г.
0
Степан Поляков

За това, което аз разбирам от политика, са организирали повече от Правителство. Много повече, от каквато и да е Конституционна коалиция дори.

Хаитянинът от "Козяк" явно рязко е размахал бича. Такава низост не сме виждали никога в историята на държавата ни. 
Но да ги чуем Коалиционните партньори какви ще ги вършат:
Ето кои са водещите законопроекти, онова което им е наредено да доведат докрай:

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАКАЗАТЕЛНО-ПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС - Само за Главния прокурор става дума, Ще инсталират на мястото на Каскета нещо мокро като Лозан Панов. Никакъв НПК нямат намерение да променят реално.  

ЗАКОНОПРОЕКТИ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА - Как се противодейства на Корупцията заедно с Бойко е въпрос, на който Нютон, Айнщайн и съпрузите Кюри заедно нямат отговор.  

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ - Тук е просто. Още Драг-куин проекти. За Бойко Асфалта през АОП, за Киро - Манежа през НФК. 

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА - Още натискане надолу на главата на длъжниците. След урагана от бързи кредити, които ни организираха тези заедно, мислите ли, че ще се обърнат срещу лихварите, а не срещу обикновените хора?

ЗАКОНОПРОЕКТИ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН - Ще правят нови кухи структури като БРР за още грабене.

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ - Щели да премахват Корупцията оттам. Ще гледаме спектакъла на Черния лебед. Ами Бойко и Бойкикев, като играеха заедно, що не го измениха и допълниха този Закон?... Много ли питам?
ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА (След изработване от МС (МЕ))
Ще крадат от фотоволтаици и ще намаляват електроенергията на обикновените хора. 

ЗАКОНОПРОЕКТИ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ВОДИТЕ, ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗАКОНА ЗА КОНЦЕСИИТЕ (След изработване от МС (МЕ и МРРБ)) 
След като подариха водата ни на френски и други фирми, сега ще дадат под "концесия" и минералните ни води на Запада. Нашите минерални извори са богатство, което няма нито една държава в Европа. Ама що да не се отървем от тях - толкова е Ганьовско да се хвалиш с минерални извори!

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГИЯТА ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ
Възобновяем източник е термин на Грета, смятайте. 

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ ИЗМЕНЕНИЕТО НА КЛИМАТА - Закон за Климата? Закон за Климата! Закон за Климата? - Ех, бедни Джордж О. - скъсваш се от яд там някъде, нали? 

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА МЕРКИТЕ СРЕЩУ ИЗПИРАНЕТО НА ПАРИ - изпирането на пари е в Брюксел, тук няма перални. Гепиха ги руснаците.

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА КОДЕКСА НА ЗАСТРАХОВАНЕТО - Ще се окаже накрая, че нямаш застраховка, като ти отиде жилището. Нали това е идеята на ЕС, всеки да е под наем.

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА БАНКА  - Директното й заличаване и приставане на ЕЦБ във Франкфурт

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО - Естествено, това следва после. 

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ - Истанбулска конвенция в чист вид. 

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА УСТРОЙСТВОТО НА ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ
Ще си делнат, каквото могат, ще открият военноморски бази на НАТО и ще ни разкарат оттам. Чухте ли, че тези дни в Щатите приеха Закон за... Черно море?

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА СЕМЕЙНИЯ КОДЕКС
Промени в режима на осиновяване и правото на достъп до информация за произхода на лицата - гей-двойки осиновяват улесненодеца. Нищо повече.  

Като приключат с това, ще си ходят.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.