Щом е руснак, под чука и това е...

Щом е руснак, под чука и това е...
31-08-2023г.
0
Гост-автор

"Тази вечер ще има ли протести пред УМБАЛСМ "Пирогов" в защита на Мустафа Емин?

Питам, щото в профилите на баш факторите от на РистЮ НосЪ кохортата е пълно мълчание и нито думичка в защита на "мъжкарчето" от Рибново. Туй Стела от Варна, туй летящата коза, туй Ивайло Мирчев, туй Божидар Божанов, туй Надежда Йорданова, туй Цона, туй сите психодесни депутатстващи са онемели като риби.

Сега, ако че има некакви вълнения и протести пред УМБАЛСМ "Пирогов", мола да си земете чуковете, дето се снимахте с тях пред Паметника на Съветската армия, щото точно до входа на болницата има един барелеф на оня руски хирург Пирогов, дето нищо не е направил за България, ама мръсните комОнисти цяла болница на него назовали. Тоя Пирогов, дето цял свят се прекланя пред него за това, че е един от основателите на научната хирургия и хирургията като изследователско медицинско поле, заедно с изключително добрата практическа хирургия и дава началото на спешната хирургия. Ма... руснак, бе... Щом е руснак, под чука и това е... Нема са церемоним, я?...Та удряйте с чуковете по този барелеф. И плочата до него счупете. Намерете медицинската сестра, дето написа, че Мустафа Емин е... селски простак с комплекси и претенции. Тя го написа по-деликатно, но той си е баш такъв. Та строшете и нейната глава. Не стига, че взема заплата от болницата (с РУСКО име) като медицинска сестра, ами ходи да бие камбаните в църквата "Св. Александър Невски" (о, Боже, пак РУСКО име), не вярва в ковидиотията и не гласува за психодесните изтрещеняци. Ми удряйте с чука и това е... Ще се мотае там в краката ви някаква медицинска сестра ли, звънарка ли, копейка ли, Ганя ли..., че и ще създава неудобства на семейство Емин, дето мъжката част не владее български език, па женската не сме я чували, ама я видяхме зачулена като малоумна.

Сега се сетих и за докторите. Ма вие проверихте ли ги какви са, а? Ми те, ако са като оная прокурорка, дето не обяви Деборчето с нам си колко стотин шева за великомученица, харесваща Русия и Путин, а? Тутакси да изпипате всичко както си требе и, ако докторята са едни неблагонадеждни субекти, бой с чуковете и по тях... Нам къв си се здрависвал с баш съветника на Тагаренко и му обяснявал що не може да му вкара детето в шокова зала (тъй рече момчето от Рибново, макар че първо вика, че не е искало такова нещо) вместо да се насе*е от ужасТ като види това специалистче по военни дела, което на всичко отгоре се познава и с министъра на здравеопазването. Ми може ли този лекар да остане ненаказан, а?... Бой с чуковете и това е...

Накрая можете да потрошите и нещо около болницата, та дано ви отмине наркоопиянението, да изфирясат остатъците от алкохолните изпарения и ви се наместят тотално развинтените чакри. Туй психодесните са абсолютни малоумници и откровени идиоти, които изобщо не подлежите на лечение... По-зле сте и от талибаните даже..."

/От стената на НС и DK/

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.