Ще се превърне ли българската полиция в политическа и тежко идеологизирана силова структура на либерализма и глобализма?

Ще се превърне ли българската полиция в политическа и тежко идеологизирана силова структура на либерализма и глобализма?
10-03-2024г.
0
Тихомир Чергов

Вървят си група български младежи и девойки по Витошка. Изведнъж някакви надъхани араби започват да заграждат момичетата: "Хабиби, ела с мен, дай да те прегърна". 

Нашите момчета им казват да оставят момичетата на мира и да си продължат по пътя. Арабите им скачат на бой и ги пребиват.
МВР след това: "двете групи са се познавали и конфликтът е от личен характер".

"Запознаването" в случая е станало около 30 секунди преди да започне боя, а поводът за "запознанството" е, че ония са тормозили нашите момичета. 
Върховният замисъл на йезуитите от МВР е хората да си помислят, че това е някакъв сблъсък от битов характер, все едно няколко ученика от едно училище са се сбили за красивата съученичка. 

А истината е,  че случайни и вероятно незаконно пребиваващи  в България араби със съмнително криминално минало са нападнали български младежи, вероятно за да им демонстрират това, което те интерпретират като "доминация на енергичните и жизнени мюсюлмани над пасивните и плахи европейци". 

А тия номерца и словесни гимнастики на МВР ги гледам всеки ден в Туитър от американските полицаи, когато някой мигрант, негрък или транссексуален направи някое тежко престъпление. 

Последното беше нашумял случай, когато незаконен емигрант изнасили и уби американско момиче, а случаят беше описан от медии и полиция така: "Той вероятно е изпаднал в паника от това, че девойката се е съпротивлявала и го е ударила" (един вид - изнасилил и убил я е при самозащите). 

Американската полиция отдавна се е превърнала в политическа и тежко идеологизирана силова структура на либерализма и глобализма, нашата очевидно също върви по тоя път.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.