Да пребъде България!

Да пребъде България!
04-03-2024г.
0
Гост-автор

Там горе на върха се качиха толкова много хора днес. Гледах видеа, снимки от медии, снимки на приятели в социалните мрежи, репортажи. Хиляди българи отидоха на Шипка да отбележат свободна България. Вдъхновени, с българското знаме, със самарското, с руското. Толкова време облъчване, НПО кампании, пропаганда, а този народ не ще да слуша умниците, които му казват, че тази страна (не е шега, една бивша външна министърка, която след това си смени фамилията, се изразяваше така) не му трябва. Къде по-хубави са евроатлантическите ценности и глобалистките блянове. 

И в същото време по водещите телевизии шепичка озлобени измекярченца със стиснати зъбки, кръвясали оченца, сбърчени челца, пяна на устатицата, задъхани от злобица, се надпреварваха да ни убеждават, че празник няма. Ма, как ви не омръзна, ще се удавите в собствената си отрова. Едни и същи измислени малоумщини, говорещи глави се казва обикновено, ама тук последната е само за украса, не допринася нито за мисъл, нито за достойнство. 

Ако имаха машина на времето, щяха да се върнат в 1878 година и да молят султана на колене да не ни изоставя. Поне още два-три века. 
Пускат статуси за свободата, трябвало да я защитаваме. И толкова. А коя свобода, срам ги е да кажат българската. За тях е важен светът и отвратителната глобалистка концепция Човечество.
И реално се възпроизвежда ситуацията от изборите, народът и политическият елит живеят в съвсем отделни светове.  Все още хората са в по-истинския, още гори пламъкът на 3 март и българската поява на световната сцена. Още я има, ако не държавата, то поне усещането за Родината, която няма да дадем. 

Ама наистина не им се получава, въпреки всичките кампании, писания, идиотски интерпретации и откровени фалшификати. 
Да пребъде България!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.