От кого пази НСО официалните лица? От народа?

От кого пази НСО официалните лица? От народа?
04-03-2024г.
0
Карлос Контрера

Свръх мерките за сигурност покрай национални чествания започват съвсем да дразнят! 

Днес на официалното честване за Трети март в София служителите на НСО пак бяха опасали цялото пространства около и край катедралния храм "Александър Невски", паметника на "Незнайния войн", паметника на цар Самул и Военния клуб. Кордони, огради, рамки, метал детектори... Срамота е! И не е за първи път!
От кого пази НСО официалните лица? От народа? Стигна се до куриозен случай, в който НСО се опитаха днес да не ни допуснат от ВМРО с три знаме - на Васил Левски, на Гоце Делчев и на Даме Груев, защото били с телескопични дръжки... И се опитаха да се оправдаят с общината и МВР, което после се изясни, че не е вярно и няма такова "разпореждане".
До кога ще ви търпим безобразията по национални чествания?! 

Пазвантите на Денков и Габриел с какво право и на какво основание въвеждат мерки за сигурност до степен хората да не могат да се съберат и да видят церемонията? Денков се беше скрил като мишок на трибуната, натовариха го в лимузината веднага след края на официалната част досами трибуната и дим да го няма.
Крайно дразнещо е самообявилите се за български елит да се ограждат с кордони, гавази и огради и то на официални чествания на национални празници! До кога ще се криете и от кого се криете? И защо? 
Безсрамници!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.