Радостин Василев към Кирил Петков: Слушай ме внимателно, шарлатанинo. Не бягай!

Радостин Василев към Кирил Петков: Слушай ме внимателно, шарлатанинo. Не бягай!
04-10-2023г.
0
Лентата

ПП-ДБ презират българския народ. Истината е, че от четири месеца това правителство върви срещу българския народ. 

Искат да унищожат българската енергетика, след като техните архетипни проекции в миналото унищожиха българското земеделие, българската отбрана, българското образование. 

Сега е ред на енергетиката. Тя започна да бъде унищожавана именно по времето на ГЕРБ и Асен Василев, Кирил Петков и Денков довършват започнатото. Всички решения по времето на ГЕРБ са за затваряне на тези мощности. Това е истината! Какво като гласуваме това споразумение? Нищо няма да се промени! Това е поредното гласувано от Народното събрание голямо нищо, с което изпълнителната власт няма да се съобрази.

Има един Евгений Дайнов, който се води говорител на Промяната и получава от Лена Бориславова писмено какви тези трябва да застъпва пред медиите. Той нарича протестиращите дивите орди, блатни твари, кръвосмесените джуджета, плесенясали блатни диваци. Нека от ПП да кажат назначен ли е Дайнов в една фондация, близка до тях, на хонорари, за да бълва тия гадости!? Това е отношението на Промяната към протестиращите. 

Ама тези протестиращи там не протестират само за своето бъдеще, а протестират за последния остров на националния суверенитет на България, защото като падне българската енергетика, България става територия на 100%. Независимо от това, какво гласува парламентът днес, миньорите и всички протестиращи трябва да знаят, че териториалните планове няма да бъдат изтеглени от Европейския съюз и Европейската комисия от това правителство. 

Странна е ролята на синдикатите. Много е важно да се каже, че тези хора са част от задкулисието, особено ръководството на КНСБ. Това са хора, които работят с ГЕРБ и задкулисието от години. Уредиха си всички роднини и приятели, станаха милионери, имат фирми и пращат хората по магистралите, а после отиват и им обясняват, че им защитавали интереса. Това е поредната измама.

Предлагам в полета за Китай, където Кирил Петков е лобирал пред президента Радев да назаначи Асен Василев за министър на финансите, да качват сега Николай Денков и тримата заедно да скочат над Китайско море без парашути. 

Оставка!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.