Проблемът им е, че народът български съвсем не е на тяхното мнение

Проблемът им е, че народът български съвсем не е на тяхното мнение
22-06-2023г.
0
Гост-автор

- Дори тук, в Ловеч, в хотела отсреща в телевизионните канали има и руски телевизии, това е неизпълнение на европейски регламент, те трябва да бъдат забранени! - каза евродепутатът Александър Йорданов в Ловеч, където с любезното спонсорство на общината, се проведе конференция, на която видни гербаджии-русофоби обясниха колко гадна държава е Русия, и колко зли орки са руснаците.  

Проблемът им бе, че народът български съвсем не е на това мнение. Причината, според тях, не е в това, че много българи познават Русия, ходили са, работили са, учили са и имат приятели там, а в това, че руската пропаганда им е промила мозъците.
Зададох му следния въпрос:
- Г-н Йорданов, виждам, че вие, които се самонаричате "демократи",  когато някакви хора, или медии, споделят информация, която не съвпада с вашето виждане, вие не се трудите да противопоставяте вашата гледна точка и аргументи, а директно, чрез силата на административната власт, която в момента имате, директно забранявате излъчването й. 
Бихте ли препоръчали на Възраждане, когато благодарение на волята на избирателите достигнем до лостовете за управление на държавата, също да се придържаме към тази утвърдена от вас демократична практика и чрез административна принуда да затворим всички източници на информация, която по някакви причини не ни харесва? 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.