Българско знаме на Рожен трябва да се вее и ще се вее

Българско знаме на Рожен трябва да се вее и ще се вее
21-06-2023г.
0
Гост-автор

Откровено българофобската организация, накичила се с името "Демократична България", започна битка срещу издигането на 111-метров пилон "Рожен" на Роженските поляни в Родопите, на който ще се развее българско знаме с площ 1110 квадратни метра! Много им пречи националният трибагреник и всичко свързано с България и нейните традиции. Изпитват неистова омраза.

Естествено няма и никога не е имало проблем със стотиците побити пилони за ветрогенератори и то в най-плодородните земи на Родината ни - те са на началниците им и следователно са абсолютно приемливи. Същите "природозащитници" никога нищо не казаха по този въпрос, както и по много други, но Роженският събор направо им бърка в здравето!

Представете си каква еуфория щеше да предизвика сред "демократичната общност" издигането на украински флаг с подобни размери или още по-добре този с цветовете на дъгата, която отнеха от децата! Тогава сигурно масово активистите на ДБ щяха да се качат на Рожен с лопати и да подпомогнат монтажа на пилона, но с националния ни трибагреник нещата за тези типове стоят по доста различен начин - те го НЕНАВИЖДАТ! Мразят България, която презрително наричат "тази" държава и говорят за "този" народ с омерзение и направо отвращение! 

Наглостта, лицемерието и арогантността на тези нискочели същества, които се самонаричат "елит" и си позволяват да лепят етикети на всеки, който не споделя тяхните съвършено чужди на народа ни"ценности", буди искрено отвращение и презрение!
Българско знаме на Рожен трябва да се вее и ще се вее! 
Подкрепа за Караколев и инициативата му и респект за това, което прави!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.