Охх, защо мълчи Тео Ушев и не бичува Канада. Защоооо?

Охх, защо мълчи Тео Ушев и не бичува Канада. Защоооо?
20-06-2023г.
0
Александър Симов

„Колкото по-мизерна и незначителна една нация е, толкова са по-големи пилоните на флаговете ѝ.  И по традиция, тези пилони са произведени от съседите ѝ, защото тя е немощна дори това да произведе“. 
Това кряска днес във ФБ величавият титан на модерното кино, зверилището за Путин, Тео Ушев.
Мазни патриотарски путинисти! 
Каза ли ви го интелектуалният колос, а? 
Размаза ли ви с юмрук лицата, тъпи селяни такива!

Отчаяно обаче се опитах да потърся такива интелектуални упражнения на Ушев за Канада, но не открих. 

Нима тази неспокойна съвест не вижда пълзящия путинизъм във втората си родина.

Достатъчно е човек да се разрови за малко из нета и вижда, че още от 1986 година в Канада пълзи призракът на мизерията. Тогава канадците разпъват огромно знаме върху 62 метров пилон във формата на хокеен стик във Ванкувър за ЕКСПО-то там. 
Така представят пред света двете си любими неща – хокеят и Канада.

Само преди няколко години пак в Канада направиха близо 50 метров пилон и развяха дълго близо 20 метра знаме. Говорим за 2017 година – гадни мизерници.
Охх, защо мълчи Тео Ушев и не бичува Канада. Защоооо?

Какво да кажем за САЩ, където американското знаме е фетишизирано до такава степен, че продължават дебатите дали посегателството върху него не трябва да се счита за престъпление.

В Мейн, щат, който е толкова либерален, че даже Стивън Кинг се чувства добре в него, вече е в ход работа по пилон  висок 1,776 фута, за да почете ветераните от войните. В разбираеми за нас мерки това е 541 метра. 
Мизерници. 
Не аз. Тео Ушев го казва. 
Тъпи американски путинисти.

И, бога ми, съвсем не казвам, че съм абсолютен фен на идеята за огромни знамена. Нямаше да знам, нито щях да науча за тази инициатива, ако не бяха виртуалните мракобесия, изпълнили целия фейсбук. 

Но най-много ме дразнят хора, които се умиляват пред всеки друг патриотизъм, особено, ако е американски или украински, и ненавиждат страната си с такава страст, че има нещо демонично в такава самоомраза. 

Или може би ненавиждат това, защото средствата не се събират в личната сметка на Манол Пейков, хохохо.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.