НЯКОЛКО ПИТАНКИ

НЯКОЛКО ПИТАНКИ
01-09-2023г.
0
Любо Кольовски

"Бойко Борисов потвърди, че както той, така и представители на "Продължаваме Промяната" са се срещали с Алексей Петров преди съставянето на редовното правителство.", съобщава 19MIN.BG.

"Алексей Петров беше близък с бащата на Кирил Петков и тях и като всички нас търсеше варианти да се направи нещо стабилно след пет поредни избора. Срещи сме провеждали с него, той с тях, за да може да има дори някакво крехко доверие", каза той пред журналисти в парламента.
Борисов заяви, че не е обещавал пост в ДАНС на Петров, не знае дали някой друг го е правил, предаде БНТ.
та седмица. 
НЯКОЛКО ПИТАНКИ, относно експозето на Главатаря:
1. Признанието за участието на Петко в сглобяването на некоалицията случайно ли е? Или е продукт на обикновена политическа глупост?
2. Защо това признание идва точно сега, в първия работен ден от есенната сесия на парламента?
3. Участието на Трактора и Петко в сглобяването на некоалицията не е ли антидържавно действие? Защото нито Трактора, нито Петко са легитимни управители на държавата и нейните институции.
4. Трябва ли прокуратурата и службите да обследват мениджърските, но нелигитимни действия на Петко, тъй като Трактора вече е в един по-добър свят и няма как да бъде преследван и разследван.
5. Трябва ли след признанието на Главатаря да се потърси отговорност и на останалите участници и съучастници в този преврат за превземане на законодателната и изпълнителната власт?
6. Убийството на Трактора свързано ли е с изброените по-горе факти и обстоятелства? И тези факти и обстоятелства могат ли да бъдат мотиви за убийството му?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.