Е, как пък не се извъди един "случаен"? Един без комунистическа закваска?

Е, как пък не се извъди един
01-09-2023г.
0
Гост-автор

Моралният гуру на добрите сили - Кристиан Таков (светла му памет!), е внук на кръволока - партизанин Пеко Таков, член на Политбюро на ЦК на БКП, съратник на Тодор Живков.
Финансовият им гуру Иво Прокопиев е син на висшия офицер от УБО Георги Прокопиев, шеф на любимите ловни стопанства на Тодор Живков.
Лидерът им Христо Иванов - Бойкикев е внук на болшевика Недялко Бойкикев и син на кървавочервената активистка на БКП Мария Бойкикева, близка приятелка на семейството на Вълко Червенков и Ахмед Доган.
Другият им лидер Атанас Атанасов е комунистически прокурор от Възродителния процес, командирован в Разград да преименува турци от ЦК на БКП.
Третият им лидер Владислав Панев е син на агента на Държавна сигурност Панчо Панев с псевдоним "Роза".
Медийният им гуру Евгений Дайнов е аспирант на Института по история на БКП, син на кореспондента на "Работническо дело" в Лондон Александър Дайнов.
Организационният им секретар Ивайло Мирчев е син на първия секретар на общинския комитет на БКП в Добричко Николай Мирчев.
Идейният им гуру Иван Кръстев е син на завеждащия отдел "Средства за масова информация" към ЦК на БКП Йото Кръстев; преди това - секретар по идеология на Окръжния комитет на БКП в Ловеч.
Вътрешният им министър Бойко Рашков е комунистически следовател в милицията на Тодор Живков.
Е, как пък не се извъди един "случаен"? Един без комунистическа закваска? Един обикновен човек с обикновено минало, да не говорим от дисидентска фамилия...
Не само идейно, но и генетично добрите сили са розовата, неомарксистка джендър-проекция на комунизма. Те са лабораторен проект на неотиващата си Държавна сигурност, на неизтребимото ченгеджийство. Не е случайно колко са чевръсти в писането на доноси.
Днес, 5 март 2023 г., всички тези червени принцове и комсомолци скърбят за 70-годишнината от смъртта на товариш Сталин... 

И да допълня: Настимир Ананиев  пък е внук на Нора Ананиева.


 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.