Това, което вие мислите за "свободна държава" е в разрез с това, което масата българи искаме

Това, което вие мислите за
01-09-2023г.
0
Симеон Миланов

Неолибералите ни пак навързаха домашното насилие с традиционните ценности.

 Пак изкараха целия български народ колективен насилник. Ами не, няма да се откажем от традиционните си ценности, г-н Смилов. Не всички се продаваме за грантове. 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това означава като в британския Бирмингам в продължение на 20 години РОБОВЛАДЕЛЦИ (в 21 век) да отвличат, насилват и дамгосват стотици бели момичета. 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това означава на Нова година десетки наши жени да бъдат изнасилвани като в онази паметна нощ в Кьолн, когато стотици мигранти, организирано нападнаха германските жени в града. 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това означава нашата БПЦ да бъде принудена като Англиканската църква да обмисля "джендър-неутрално име за Бог". 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава като Франция, в която джихадисти отрязаха главата на учителя по история Самуел Пати, защото бяха недоволни от уроците му.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава като САЩ, където в редица корпорации уволняват жените, ако забременеят.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това означава по подобие на Брюксел, Париж или Лондон почти всяка година София да е жертва на терористични атентати.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако по подобие на Германия у нас направят "детски стаи за сексуално обучение". 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако в нашите катедри по класическа филология махнат латинския и старогръцкия, по подобие на някои университети от САЩ, защото "били расистки".
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако цели автори и произведения от световната класика бъдат цензурирани или забранявани, защото не са политически коректни, както става в американски образователни институции. Не, Омир и Шекспир не са расисти и мисогинисти, г-н Смилов. 
- Не искам да сме "свободна" държава, ако из страната паметниците на хан Аспарух, на цар Самуил, на Асеневци и другите наши владетели или държавници, бъдат сваляни и бутани, както в САЩ бутаха паметниците на първия си президент Джордж Вашингтон.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако като в Швеция ще има писмени договорки за започване на сексуални отношения.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако като в Норвегия ще ни взимат децата заради един кариес или защото майката му е ударила лек шамар, когато е извършило нещо животозастрашаващо.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако като в САЩ консервативните и нелиберални медии бъдат "кенселирани" и всички бизнеси бъдат принудени да не рекламират на техните сайтове. 
- Не искам да сме "свободна" и нормална" държава, ако като в САЩ и Великобритания малки деца ще могат да правят "джендърен транзит" без дори съгласието на родителите си (все още спорен и висящ въпрос, за да сме честни).  
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това значи границите ни да са пробити така, както редовно с подкрепата на НПО сектора биват пробивани морските граници (или в случая на Испания сухопътни) на западни страни като Италия и Испания. 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това значи по подобие на щата Калифорния да имаме палаткови лагери с хиляди клошари по улиците, които не могат никога да си позволят да имат свое жилище или дори да живеят под наем.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това значи да заменим родния си български език с английския, а кирилицата с латиница, каквито увертюри е правел вашият президент П. Стоянов. 
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако това означава като Германия да се оставим без ядрена или въглищна енергетика, както и без природен газ и тнт.
- Не искам да сме "свободна" и "нормална" държава, ако заради зелените ви идеологии това означава зимата да ходим в домовете си с по три ката пуловери. 
Разбирате ли, дами и господа либерали, това, което вие мислите за "свободна държава" е в разрез с това, което масата българи искаме. Ние, 85-те % с гайдите и цървулите, както презрително Вие казвате, ли трябва да се съобразяваме, или вие? За разлика от вас, ние друга родина освен България си нямаме. А вие винаги можете да отидете в държавите, които обичате повече от "Ганьоленд"

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.