Най-доброто видео на Тото досега

Най-доброто видео на Тото досега
11-08-2023г.
0
Тодор Беленски

Най-доброто видео на Тото досега

Откакто Йонислав започна да развива подкаст винаги съм считал, че не е на нивото на гостите си. Растежът на подкаста му многократно надмина собствените му възможности. Но се случи нещо, което го удари много тежко и болезнено.

Йонислав няма отговорност към онова, което разказа Константин Паппазов в подкаста му. Виновен беше само за детинскатаа си реакция. Но той е такъв -добродушен и простодушен, едно пораснало дете.

Но той разбра по трудния начин какво представяла "демократичната общност", която го "канселира". Заслужаваше ли тази истерична реакция? Не. И ако не беше случаят с Дебора, никой нямаше да обърне внимание на простотията на Папазов. Но сега обществото е настръхнало.

А псевдодемократите са лицемери, които не обърнаха внимание на подобната на Тото реакция на Никола Минчев след просташкия коментар на Вежди Рашидов. Но ако е "наш кучи син" няма проблеми.

Видеото на Тото за "кенсъл културата" е страхотно. Малко мелодраматично за моя вкус, но много качествено и изпипано. Досега Тотобешее политически неутрален. Големият проблем е, че повечето артисти в България са или неутрални и част от кревсливитета Това силно пречи, защото патриотичният сегмент е без представителство сред арт средите. И не защото там няма патриоти, а именно от страх от "канселиране". Надявам се случаят "Тото" да събуди не само него, но и арт хората в България, които най-после да се осмелят да се отделят от кресливия папагалитет!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.