Ако днес премълчим - утре всички ще бъдем жертви на новат света инквизиция, а палачите ще бъдат нашите деца

 Ако днес премълчим - утре всички ще бъдем жертви на новат света инквизиция, а палачите ще бъдат нашите деца
10-08-2023г.
0
Димитър Байрактаров

Странно, но през последните дни имам усещането, че жълтопаветниците усилено се стремят да изкарат нашите синове в зверове и насилници, което е нова форма за разделяне на обществото.

Естествено пръв помощник в това пъклено дело на жълтопаветниците са пропагандните медии, които от сутрин до вечер бълват новини, преливащи от насилие.

Представете си, как се чувстват родители на син и дъщеря? Според жълтопаветнишката пропаганда, тези родители отглеждат едновременно насилник и жертва на бъдеща интимна връзка? 

 Естествено, че по разбираеми причини в жълтопаветнишката пропаганда липсват думички като любов, ценности, възпитание, тъй като те са в противовес на насилието, с което ни заливат от сутрин до вечер.

Всичко това е подчинено на опасната идеология, при която майката и бащата са родител 1 и родител 2, понятия като син и дъщеря липсват, а семейството, в което се формира възпитанието на синовете и дъщерите се представя като извратена форма на съюз между еднополови същества!

 За вероучение и дума не може да става! Как ще се пречупи езикът на жълтопаветниците да заявят, че Господ ни е създал мъж и жена по свой образ и подобие?

 Ако днес премълчим и се поддаем на манипулацията, утре всички ще бъдем жертви на новат света инквизиция, а палачите ще бъдат нашите деца.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.