Мошеник ли е Ивелин Михайлов от "Исторически парк"?

Мошеник ли е Ивелин Михайлов от
01-05-2024г.
0
Тихомир Чергов

Мошеник ли е Ивелин Михайлов от "Исторически парк"? Нямам представа, интуицията ми подсказва, че не му е чиста работата и вероятно е. 

Обаче защо "Икономедия" е тръгнала на джихад точно срещу него, при положение, че има в държавата сигурно минимум хиляда по-големи мошеници?
Ивелин се занимава с родолюбски инициативи - дали е безкористно или не е друг въпрос. Но тук е разковничето. "Дневник" не ги интересува лицето Ивелин Михайлов, нито хипотетичното му мошеничество. 

Целта им е в общественото съзнание да се настани асоциацията "родолюбец-мошеник". И в бъдеще всеки, който се занимава с родолюбиви инициативи, дори да е напълно чист и идеалистичен, хората да си мислят: "И тоя е някакъв мошеник и не му е чиста работата. Патриоти-измамници". Това е същото като "поповете с мерцедеси" - някой свещеник злоупотребил, но медиите правят така, че в общественото съзнание самата религия и църква да се асоциира с далавери.
Ивелин Михайлов няма значение в случая. Той просто е добър повод за "Дневник" като глобалистка и неолиберална медия да атакуват един от изконните си идейни врагове - родолюбието и хриситянството. Това е един от основните закони в политиката: помагай на политическите си съюзници и ги овластявай, атакувай политическите си врагове и всеки, който по някакъв начин е свързан с тях. 

Затова аз ако бях някакъв влиятелен журналист или собственик на медия, бих защитил Ивелин Михайлов, дори да е мошеник. Защото тук не става въпрос за лицето Ивелин Михайлов, а за идеологическа и културна война. Либералите това го знаят и са абсолютно безскрупулни - бранят си своите мошеници и атакуват всячески всеки от противниковия лагер. От нашия отбор също не трябва да имаме каквито и да е скрупули спрямо либералите и да го играем "принципни" и "морални".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.