Костадинов: Демонтират Паметника на Съветската армия тайно

Костадинов: Демонтират Паметника на Съветската армия тайно
09-08-2023г.
0
Лентата

За поредното лицемерие на така наречения „демократичен“ политически режим съобщи председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в профила си във Фейсбук, съобщават от партията.

„По непотвърдена информация днес вечерта управляващият колониален режим ще се опита да разруши Паметника на Съветската армия. Не е сигурно дали ще е точно тази вечер, но въпреки това софийската организация на „Възраждане“ от 19 ч. ще бъде пред паметника.  Както вече заявихме, ще направим каквото е необходимо, за да не допуснем реставрация на фашизма в България. Управляващият фашистки режим трябва да бъде спрян и ще бъде спрян, а след това представителите му ще бъдат съдени за престъпленията си.“, написа Костадинов в профила си.

Премахването на паметника е важен символичен акт за управляващия американски режим, защото премахването на един паметник, символизиращ победата над фашизма, означава реставрация на фашизма.

Ако паметникът бъде премахнат, България ще наруши поредната международна спогодба, според която със страни, с които имаме обща история, сме задължени да пазим общите си паметници - ние на наша, а те на тяхна територия. 

Премахването на паметника е необмислен политически ход, който е продиктуван на американското правителство, представяно като българско от чужди дипломати, за да затвърди определянето на България за вражеска държава от Руската Федерация.  С подобни прояви управляващите вървят към скъсване на дипломатическите отношения  с една от великите сили и въвличането ни във военен конфликт. С паметника само започват. Нека не позволим разрастването на  конфликта  с Русия, в който България беше вкарана против волята на българския народ.

Структурата на „Възраждане“ в град София е направила организация, за да се включи в дежурствата пред паметника, защото България има своето историческо минало и то трябва да бъде съхранявано. Само ако помним историята си, ще имаме бъдеще.

Всеки, който иска да участва в опазването на паметника, може да се свърже с „Възраждане - София“ на страницата на структурата във Фейсбук - 

https://www.facebook.com/groups/237370223339545

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.