Грешките, които красавиците правят

Грешките, които красавиците правят
02-01-2023г.
0
Гост-автор

Мариела Нордел:

Грешките, които красавиците правят:

1. Не инвестират в себе си! 
Разчитат главно на физическата си красота, от малки са свикнали да печелят, само защото са сладички и смятат, че и след като пораснат ще е така. С развитието на медицината и технологиите, вече всяка жена, която е поне малко богата или има повече акъл, може да е красива или поне достатъчно атрактивна за мъже и околни, така, че конкуренцията става жестока. Побеждават не красивите, а тези, които са се подготвили за Победители - училите, трениралите усилено, развивали личността си, калили се в провали, владеещите себе си и положението.
2. Арогантни са!
Грозната стара мома и бабичките пред блока не са клюкарките на 21 век, а красавиците и гейовете. Повечето красиви жени и съдят по-строго останалите, не са способни да се поставят на мястото на другите. Това отблъсква! Както мъжете, така и обществото не се чувстват привлечени от съскащи, клюкарещи жени. Злобата се продава само сред ниско интелигентните, агресивни и несигурни индивиди! За това и красивите жени нямат истински приятели - мъжете искат от тях секс, а жените ги мразят и завиждат. От друга страна, те не правят нищо, за да променят статуквото, считат другите за длъжни и така попадат в омагьосания кръг на изолацията. При нужда малко ще им подадат ръка... просто нямат съюзници! 
3. Прекалено много разчитат на мъжете!
Мъжете вече не са, каквото бяха! "Нивеа" е генерален спонсор на най-мъжкарския отбор - Реал Мадрид и рекламните снимки на майки с дечица на плажа останаха някъде в 70-те на миналия век. Мъжете се тупат, епилират и гелосват повече от жените. Мъжът, дори богатият и този с власт, иска до себе си силна, и интересна жена. Красавиците са таргет само първите 20 секунди. Понеже не са инвестирали в себе си, освен физическа красота /която все повече девалвира/, нямат какво друго да предложат. С времето, техните активи - красотата, стремително губят стойност и стават леснозаменяем компонент. Логиката на продуктовото развитие изисква от пазара да изкарва на всеки 2-3 години нов продукт - по-привлекателен, по-усъвършенстван... Мъжете плащат само, докато имат полза, а и вече дори не се чувстват длъжни да плащат - инфлацията на красота уби търсенето. 
Моите препоръки:
1. Инвестирайте в себе си! 
Най-важното нещо в този живот сте вие и цялото ви време, усилия и мечти трябва да са погълнати от главната цел - Вие да сте образована, Вие да сте успялата, Вие да сте стойностната. Няма по-голяма притегателна сила от Успеха!
2. Бъдете уверена, добронамерена и интересна! 
Това привлича като магнит хората, а, колкото и да не ни се иска, трябва да признаем, че и мъжете са хора.... Карайте хората да се чувстват край вас комфортно, вдъхновени, да им е забавно. Дори и когато се изтъквате, правете го така, че другите да повярват, че щом вие сте успели, непременно и те ще могат! 
3. Не поставяйте мъжете на първо място! 
Ако дойде правилният - добре, ако ли не - "по-добре без компания, отколкото с лоша!". Познавам един голям сегмент женички, които вече са на по 30, че и кусур, и тяхната единствена цел е да забият мъж. Дори си ги крадат една на друга, щом някоя улови по-големшка риба.... 
Приятелката е по-важна от мъжа! Мъже - много, приятелки - единици.


 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.