Зловещата иранска "двойничка" на Анджелина Джоли

Зловещата иранска
12-12-2022г.
0
Лентата

Известната като „Зомби Анджелина Джоли“ иранка най-накрая разкри истинското си лице по иранската телевизия, след като беше освободена от „най-тежкия затвор в Иран“.

21-годишната Сахар Табар от Техеран, чието истинско име е Фатеме Хишванд, беше вкарана в затвора, след като заблуди социалните медии, че си е направила пластична операция, за да изглежда като „зомби версията“ на филмовата звезда.

Хитовите ѝ снимки ѝ донесоха огромна популярност, но с това и присъда от 10 години затвор през 2020 г., след като властите я обвиниха в „корупция“ и „богохулство“.

Табар е обвинена в стресирането на младите хора и неуважение към Ислямската република Иран, съобщи тогава The Guardian.

Адвокатът на Табар и самата тя твърдят, че момичето няма операции, а използва Photoshop и грим, за да заприлича на зомби.

„Всеки път, когато публикувам снимка, рисувам лицето си. Това е начин да се изразиш. Един вид изкуство“, каза иранската Аднжелина Джоли.

Табар беше освободена наскоро след излежаване само на 14 месеца и сега показа естествената си външност на света, пише metro.co.uk.

Появявайки се по държавната телевизия, тя потвърди, че снимките ѝ са били обработени много на компютър в опит да стане известна.

„Киберпространството беше лесен начин. Беше много по-лесно, отколкото да стана актриса", казва тя. 21-годишната жена сега иска да спре да използва фотошоп и към днешната дата съжалява, че е публикувала снимките, пише glasnews.bg.

Тя добави: „Майка ми ми казваше да спра, но аз не я слушах. Понякога думите на непознат или приятел могат да бъдат по-важни от тези на родител“.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.