Бойко Борисов: От заклинанията от сутринта не виждам как ще се състави правителство

Бойко Борисов: От заклинанията от сутринта не виждам как ще се състави правителство
09-06-2024г.
0
Лентата

От заклинанията от сутринта не виждам как ще се състави правителство, заяви, след като упражни правото си на глас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той гласува с хартиена бюлетина.

"Гласувах да не ви взимат по 1 лв. от всеки литър дизел и бензин, да не плащате по 30% на посредниците, контрабандата да не продължава да се вихри, и да не се даде възможност Корнелия Нинова да върви пак по кешовите потоци", коментира Борисов на излизане от секцията за гласуване.

"Гласувах да се спре този кеш в последните 4 години и да продължим обещанията си. Това очакват хората от нас. И разбира се, нещо стабилно, за да може България да се върне там, където ѝ мястото", посочи той.

"Днес е много важно българите гласуват от всички партии, за да има, ако се прави нещо, да има легитимност. Не виждам как ще се състави правителство. Математика в случая няма", изтъкна още лидерът на ГЕРБ.

Гласувах за нещо стабилно, за да може България да се върне, както си беше.

"Вчера страшно се забавлявах, защото нали всички сме плувци, каратисти. Много се смях с този гларус позьор", каза Борисов по повод снимката на президента Румен Радев по водолазен костюм, която се появи в деня за размисъл.

Няма да правим правителство с ДПС. Формулата е кешовите потоци: ПП-ДП, "Възраждане" и БСП. ПП-ДБ може само с "Възраждане" и БСП. "Възраждане" пък не искат с никого - т.е математика няма, каза още Борисов.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.