Жертвата Диана има право да провокира, да обижда, да вика, да те излага обществен

Жертвата Диана има право да провокира, да обижда, да вика, да те излага обществен
03-12-2022г.
0
Гален Тодоров

Пребитата Диана Димитрова и закона за ДОМАШНО НАСИЛИЕ.
Огромно Благодаря на "жертвата" Диана Димитрова, за повдигане на завесата на така нареченото "домашно насилие". 
Добрата актьорска игра, драматичният текст публикуван в пост от "жертвата" да се очертае рамката на жената-жертва на побой, както и да се посочи ясно, дори и без име насилника, показва на всички нас, колко неправилно е схващането за домашното насилие!
Пребита пред 30 човека снимачен екип. Всеки чул се запитва, кой е този звяр? Кой може да си позволи да раздава юмруци, шамари пред множество хора и тези всички да си мълчат? Толкова ли е страшен? 
Жертвата Диана 5 години мълчала, стискала зъби, та чак изпочупила всичките!
Днес истината си проби път.
Според медиите, се оказва, "жертвата" Диана имала специални отношения с Юлиян Вергов. "Жертвата" след като Вергов охладнял към нея, тя започнала да го обижда. "Жертвата" Диана, намерила контакт с бившата жена на Вергов, на своя глава и показала общото си бъдеще с Вергов. 
"Жертвата" Диана-актрисата направила още повече, като започнала да разговаря с детето на Юлиян Вергов, опитвала се да я спечели на своя страна.
"Жертвата" публично обиждала Вергов пред колеги и приятели. 
Той, Вергов, мъжа не приел тези обиди, не приел "жертвата" да се обажда и на бившата му жена, а съвсем не приемал добре "жертвата" да контактва дъщеря му.
Морала на Диана Димитрова, позволил дори да изкаже мнение на НАСИЛНИКА Вергов, че: "ако пожелае може освен него както го е имала (интимно), така да има и дъщеря му (назовала е името не детето, а то тогава е било на 15 години).
Е разбира се, ние вече си имаме ЗАКОН за ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ, който закон до момента е унищожил хиляди мъже, още повече той е разрушил психически и страшно много деца, но забележете, този закон не е помогнал на нито една жена!
Закона за ДН откакто е дошъл в Държавата ни, само разделя обществото. 
Така наречените "жертви", ами те всичките са от калибъра на Диана! Диана е примера на жената-"жертва", провокацията на жертвата, желанието и да се достигне до ескалиране на напрежението само биха дали основание на "жертвата" да осъди този когото мрази, а обществото ще го нарече с дума: "НАСИЛНИК", този насилник, може никога да не е бил лош през живота си, но Закона за ДН, ще го смаже, ще отнеме децата му, ще го накара да се срамува, може да загуби работа, да бъде тотално отритнат от обществото, защото вече сте осъден за ДН, а това значи сте прекалено лош и вече нищо не заслужавате!
Жертвата Диана има право да провокира, да обижда, да вика, да те излага обществено, да говори каквото и както си поиска, жертвата може да те тормози, може да го прави дълго и продължително, може накуп да се държи арогантно, може да бъде каквато си поиска, "жертвата-жена" може всичко, когато ти повишиш глас ще си вече Домашен насилник! Ако отговориш ще си домашен насилник! Ако отговориш пред детето ти ЩЕ СИ ДОМАШЕН НАСИЛНИК и към децата си!
А щом си домашен насилник, то веднага ще получиш заповед за незабавна защита и няма да можеш да доближаваш децата си! 
Просто ще си отделен от тях, не от "мнимата жертва", а от държавата, която ще спава закона за ДН! Ще те пратят на терапия, защото някой се прави на "жертва"....., живота ти няма да го има повече!
Вижте лицето на жертвата, помислете, добре и внимателно. Този месец има внесен още по-ужасен закон за ДН и той ще мине, защото НПО-тата изкарват огромни пари от тези закони!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.