ВОЙНАТА С ГОЛЯМО ГЛАВНО "В"

ВОЙНАТА С ГОЛЯМО ГЛАВНО
01-07-2023г.
0
Гост-автор

Най-вероятно тази битка ще започне от Франция! Протестът ще започне като социален, но после ще се превърне в етнически. Огромни маси афро и азио французи просто ще поискат да вземат значителна част от това, което оригиналните французи притежават. 

А петлите отдавна са проскубани. Тази държава "разполага" с между 20 и 30 000 000 "неевропейски французи". Никой не може да каже колко са точно. Както пише Мишел Онфре  „Демографията ни казва, че бялата и католическа Франция върви към изчезване. В същия дух можем да обявим смъртта на европейския човек, който някога беше предимно бял". 

Та тези неевропейци ще са атакуващите във войната с голямо главно "В"! Защо? Защото те са младите, те са бъдещето и много добре осъзнават този факт. Защото от останалите няколко десетки милиона "европейски" жители на републиката половината са пенсионери, а има и още голям брой анархисти, антифа, либерали, глобалисти и антитакива, наркомани, транс, пост, крос, стерео, куатро, интер и друго сексуални, амбреажи и изобщо - зомбита. Голяма част от тях по-скоро ще се бият рамо до рамо с африканци и азиатци  срещу собствената си държава. 

Така са нещата! И всичко е обективно и исторически обусловено. Докато Западна Европа се заразяваше с всякакви "матрични" гадости- еманципация, LGBTQR+, ояждане, материализъм, "майна" на християнството, лакомия, простотия, права и т.н....и т.н., то африканските и азиатските общности утроиха и очетвориха населенията си. Те са готови! Според забравените /и забранени/ в Европа природни закони по-силният побеждава. А те са по-силни- млади, надъхани, имащи цели, имащи ценностна система и вяра в бъдещето. И най-важното - тотално незаразени с глобалистични глупости! Затова и шансът да победят в много голям. Дали после Франция ще е халифат (както няколко визионери вече писаха) не можем да гадаем отсега, но че няма да бъде същата е сигурно

След като войната с голямо главно "В" избухне във Франция, нещата ще продължат в Нидерландия, Белгия, Германия, скандинавието…! Ще остане цяла Източна Европа с Австрия и донякъде Италия и Испания. 

Точно източно и южноевропейците ще спрат войната с главно "В". Тук хората са по-нормални! И пак ще стане като в Рим- западът ще загине за 1000 години, а ще оцелее Източна и Южна Европа! Оттам след време ще тръгне и новата реконкиста, новите кръстоносни походи към Франция, Германия и скандинавието. Дали Рим,Виена, Варшава или Москва ще са център? Няма никакво значение! 

Иван Спирдонов  
Писал съм този текст в 2011 год. но последните събития ме провокираха да го публикувам пак.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.