Няма как да се правиш на опозиция на ГЕРБ в София, докато управляваш държавата с тях

Няма как да се правиш на опозиция на ГЕРБ в София, докато управляваш държавата с тях
30-06-2023г.
0
Карлос Контрера

ПП, Демократична България и сектата на спасителите на София обявиха кандидата си за кмет, както и водача на листата за общински съветници. Кандидатът им за кмет не спомена нито дума кои са политическите му противници. Нито дума за чегъртане на ГЕРБ. 

Такава заявка даде само Борис Бонев от Спаси София. 

Промяната и ДБ в момента са коалиционни партньори на ГЕРБ в управлението, разчитата на гласовете на Борисов, за да управляват държавата. Съвсем логично те няма как да обясняват, че ще чегъртат ГЕРБ, докато управляват точно с ГЕРБ. 

Ролята на лъжливото овчарче е отредена на представителите на Спаси София. Тяхна е ролята да налъжат умнокрасивия, прогресивен електорат, че ще извадят ГЕРБ от управлението на София. 

След това е много вероятно ПП и ДБ да управляват София с ГЕРБ. Да ви преведа - това значи, че Бонев няма да е председател на СОС. Това значи, че ще се случи точно това, което се случи на последните избори. 

Преди избори говорене срещу ГЕРБ, след изборите управление с ГЕРБ. Не случайно кандидатът за кмет на ПП бъкел не обели по темата. С други думи готви се поредната подмяна и налъгване на избирателя. 

Това са логични въпроси, които трябва да бъдат задавани. И очакваме отговори, защото няма как да се правиш на опозиция на ГЕРБ в София, докато управляваш държавата с тях.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.