Алтернатива за Германия" и "Възраждане" могат да спечелят следващи избори в Германия и България

Алтернатива за Германия
30-06-2023г.
0
Йордан Халачев

Алтернатива за Германия" и "Възраждане" могат да спечелят следващи избори в Германия и България. По този повод в България бяха спуснати "Опорните точки" за забраната на ПП "Възраждане". Много ги плаши, че патриотична формация може да спечели следващи избори и да въведе различен от техният колониален и слугински ред в страната.

Ясно е какви са мотивите на "академика" да обвинява "Възраждане" във фашизъм и екстремизъм."Академикът" Денков иска забрана на партията, а "професорът" Николай Слатински, нарича Хитлер изключителен държавник. Тия двамата направиха академик и професор мръсни думи. Българските либерали не са демократи, а просто зависима групировка,която подкрепя украинския Азов, както подкрепяше всеки ислямски екстремист,ползван в момента от хазарската банда в Сирия и Близкия изток. 

Чуждите агенти и слугинаж искат забрана на всяко инакомислие, и насилие на несъгласните с тях, които са повече от 2/3 в България.  Може би вече е евроатлантически и политически коректно да харесваме Хитлер?  Хвалебствените слова на Слатински показват истинското лице на фалшивия либерализъм и историческо невежество. 

В световен мащаб,консесусът е, че Хитлер е създател на най-разрушителния и смъртоносен политически режим в цялата история на западната цивилизация. Терминът „геноцид“ е създаден за да дефинира безпрецедентните престъпления на нацизма. 
Както ги наричат- "крайно десните партии",започнаха да управляват в Италия, Швеция, Финландия, а скоро може би в Испания,Германия и България. Такива партии са на власт от години в Унгария и Полша.

И от тях има отпадък.Как да си обясним публичното с подкрепа на държавната власт да оскверниш свещената книга на една от световните религии в деня на големия им празник.Някои търси и религиозна война.

Френски медии признават за расова война в "горящия" Париж и други градове.В предградията полицията е отблъсната.
На европейските избори догодина,ще се формират нови политически съюзи. Това е мирният начин да се покаже червен картон на либералните партии по въпросите с икономиката, със страховете на хората от трансформацията на морала,опита за затриване на нормалното семейство и традиционните религии,което се случва пред очите ни.  Евроскептицизмът става основен двигател на някои от тези партии.

В Германия "Алтернатива за Германия" получава високи резултати в социологическите проучвания с призиви за спиране на миграцията и прицелване в зелената програма на правителството. След скорошната победа на местни избори тя за първи път ще оглави германски окръг, а във Франция Марин льо Пен остава сред ключовите политически играчи. Изборите в Испания и вотът в Полша и в ред други държави,могат да променят пейзажа на европейския парламент.  И ЕНП най-вероятно ще залезе.

Доскоро в периферията на политическия спектър, крайнодесните партии сега получават управленски роли, редом до основните десни партии, призна дори "Евронюз".

"Алтернатива за Германия" спечели за първи път местните избори в Германия, пише Financial Times. 
Властите се опасяват, че избирателите, изправени пред инфлация, рецесия и увеличаване на бежанците,ще оттеглят подкрепата си от "основните партии" и дори от германската демократична система. Бих казал: Сами си го направиха!
Да продължават и с прайдовете и другите зелено-либерални простотии.

През последните седмици подкрепата за партията се увеличи драстично поради нарастващото обществено недоволство от правителството на канцлера Олаф Шолц. Според социологически проучвания AfD се подкрепя от 20% от избирателите. Така изпреварва социалдемократите на Шолц и е плътно до  Християн демократическият съюз. Алтернатива за Германия със сигурност ще спечели догодина в трите най-важни провинции в Източна Германия: Тюрингия, Саксония и Бранденбург.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.