Трубадури и рицари на либералния диктат

Трубадури и рицари на либералния диктат
15-07-2023г.
0
Карлос Контрера

Край. Демократична България и следовниците им загубиха битката със 111 метровия пилон и българското знаме на него. 

Седмици наред, след като туриха ред у държавата и управлението, джендър групен и приятели водиха виртуална и институционална война срещу един пилон и българското знаме. Цялото кралско войнство се беше самомобилизирало да води неравен бой с един пилон и българското знаме. 

В авангарда бяха зелените от 1001 организации, подаващи жалби, сигнали, тревожно даващи интервюта пред националните телевизии, видимо угрижени за един пилон на Рожен у ливадата, но безгрижни за стотиците пилони на ветрогенираторите по Добруджа, които прогониха птиците. 

Основната биеща сила на ДБ и приятелите от Промяната беше ангажирана, разбира се, у фейсбук и туитър да громи пилона, знамето, Ганя, патреотарите и тия диви български порядки. 

"Ма как тъй ше турат пилон за българско знаме у ливадата?!". Разбирате ли, това не е европейско. Знаме национално не може, вероятно ако беше на ЛГБТИ+, щеше тоя 111 метра пилон и малък да им се види...

Действително страшна либерална и джендър трагедия. Да управляваш държавата с премиер, министри, зам.-министри, салтанати и да не можеш да батисаш един колец у Рожен... Трагедия, ви казвам, трагедия. Толкова труд и усилия похабени и накрая и пилона турен, па и знамето.
Мислите ми тези дни са за тези трубадури и рицари на либералния диктат. Да ги съжали човек. След като изчегъртаха статуквото и направиха съдебната реформа, може ли да се провалят така с един пилон...
Трагедия действително, тежка ЛГБТИ+ трагедия...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.