Невероятна общинска драма

Невероятна общинска драма
12-07-2023г.
0
Карлос Контрера

Невероятна общинска драма  - администрацията на Фандъкова и откраднатият от Спаси София районен кмет на БСП Делян Георгиев (район "Изгрев") спорят за това кой има заслуги за няколко вдигнати будки за вестници и павилиони до КАТ-София. 

Чувам, че на мястото на махнатите изгревският кмет, припознат от Спаси София вече за техен, искал да слага нови пак там...

В същото време, паралелно в Ловния парк се е оформило цяло село. Катун под носа на района и Столична община. Заселниците са цигани от Монтана, довели са и жените и децата си. Катун насред парка. Това не интересува никого, докато граждани не са викнали медиите. 

Непосредствената опасност от пожар и притесненията на живущите наоколо не е тема от вече течащата предизборна  кампания. Тия дето ще променят уж модела в София предпочитат уюта на добре подредените градинки – Южния парк и парка на Младост 3.

За ВМРО сигурността и реда винаги са били приоритет. Специално за Ловния парк има подписка от граждани за изграждане на осветление, видеонаблюдение. Това е потънало в нечия канцелария - на района или на Московска 33. 

Сигурността и общественият ред не са приоритет на сегашната администрация, като гледам не са и приоритет на кандидатите от Промяната. 

От ВМРО ще продължим да предлагаме, както сме предлагали и успявали в някои начинания, мерки, с които да сложим край веднъж за винаги с гетоизирането на цели райони в София и бъдете сигурни тези мерки няма да са дигитални.
*Снимка БГНЕС -Кметът на Изгрев на представянето на кандидата за кмет на ППДБ, Спаси София

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.