Либерализмът превръща всяка честна и справедлива кауза във фарс и безумие

Либерализмът превръща всяка честна и справедлива кауза във фарс и безумие
10-07-2023г.
0
Дахер Ламот

Покрай обявяването на отказа на Меган Рапиноу от футбола и избирането на мис Нидерландия се вижда как либерализмът превръща всяка честна и справедлива кауза във фарс и безумие. 

Футболистката Меган Рапиноу стана известна с това, че осъди американската федерация за неравностойното заплащане на женския спрямо мъжкия национален отбор. 

При това на фона, че женските отбори са генерирали 131 милиона долара приходи от световното първенство, докато мъжете - 6 милиарда долара. При условие, че жените си поделили 30 милиона (т.е. над 20% от приходите), а мъжете - 400 милиона, което е почти 7%), да оревеш света за "неравностойно плащане" е доказателство, че тези хора искат не "равностойно" плащане в икономически смисъл, а искат  комунизъм в брутален вариант. 

Рапиноу не я интересуват нито жените, нито женския футбол, тя гони лична изгода, възползвайки се от феминизма по доста циничен начин. Ако тя имаше истинска кауза, щеше да работи за популяризирането на футбола сред момичетата, да се увеличат инвестициите в женския футбол, за да се  построи нещо, което мъжкият футбол гради от над 120 години.


Ако мъжкият и женският футбол генерираха по 6 милиарда долара и жените взимаха по-малко, убеден съм, че всеки нормален човек щеше да застане зад каузата й. Но не и когато си изиграла общо 75 мача за 7 години, бройка, която професионалист играе за година и половина, да искаш същото. 

Това е все едно собственичка на магазин за цветя от Габон да иска да има същите доходи като собственик в Германия, използвайки феминизма като аргумент. 

Или нашите мъже от А група да реват що получават по-малко от футболистите от Висшата лига.

Същата Меган си е сложила и BLM  като тапет в туитър. Бори се за правата на чернокожите, но само като кряка лозунги през телефона си, чийто компоненти като кобалт и тантал се добиват с робски труд от чернокожи деца в опасни мини, и рекламирайки с многомилионни договори същите компании, които брутално експлоатират тези хора в Африка. 

Тя е типичен представител на съвременния либерализъм. Фалшиви и лъскави каузи в социалните мрежи за лична изгода, всичко е щампи и етикети.  Напоени с комплекси. 

А за конкурса за Холандия. Ако на някоя феминистка от 1920 г. й кажа, че през 2023 г.  мъже печелят женски конкурси за красота и се състезават в женските спортове (щото не могат да пробият в мъжките), тя дори нямаше да ми повярва.
-----
Сега с този път се превръщам в расист (*сложи произволен епитет или обвинение), нали? 
Ау, не ме е срам

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.