Този, който се изложи тотално е именно Кирил Петков

Този, който се изложи тотално е именно Кирил Петков
29-09-2022г.
0
Наталия Сотирова

Снощи легнах рано, защото бях много изморена и съм пропуснала цирковото представление в студиото на БТВ с участието на най-големия клоун в българския политически живот през последните 33 години. Просто Киро удари в земята дори Кокаинчик от Киев, който все пак никога не си е позволявал да се натресе неканен където и да е. Друсалката стриктно спазва всичко, което му се спуска като опорки и не си позволява да излиза от сценария, по който се играе циркът в Бандерия. Нашият възпитаник на ПУЦ-а в Харвард обаче е над тези неща. Той дотолкова се е самозабравил, че вече сигурно се вижда с ореол около празната тиква.
Киро е ясен - въздух под налягане с претенции за уникалност. Аз обаче се чудя на представителите на ДБ и БСП за изказаната позиция по повод "спазване на правилата". Как пък нито единият от тях не каза, че поведението на Кирил Петков е абсолютно недопустимо и единственото, което направиха е да плювнат по ГЕРБ. На всички, които ме познават и следват тук във фейсбук е ясно, че никога не съм била и няма да бъда фенка на ГЕРБ, но в случая те постъпиха достойно, а този, който се изложи тотално е именно Кирил Петков. 
ДБ не ме интересуват изобщо. Мога даже да кажа, че са ми едни от най-противните политически субекти. Ако имам някакъв интерес спрямо тези психодесни от сектата на жълтопаветния умнокрасивитет, то той е свързан с това да нямат парламентарно представителство след изборите. Защитата на просташкото поведение на Кирил Петков от ДБ е обяснима, тъй като те са си от едно котило.
В случая не мога да се примиря с позицията на БСП. За чий хикс трябва да се оправдава поведението на този харвардски ПУЦаджия, който се държа арогантно и се хилеше като надрусан малоумник? Защо, бе??? Ако електоратът на психодесните изтрещеняци е съставен от сектанти, то ние в БСП не сме такива и лично аз имам претенции, че мога да мисля и да си правя съответните изводи. На какво разчита БСП с подобно толериране на простащината на Киро, на наглостта и арогантността като цяло? Аз съм погнусена и отвратена...
До старта на изборите остават по-малко от 72 часа и тази снощна излагация няма начин да не се отрази на избирателите. Едва ли само аз съм побесняла...
Последно - БСП не е предвидена в следващото правителство на стрина ви Херо, та не е зле вече лекичко да се слезе на земята и да се спре с матросовщината по отношение на ПП и ДБ. Последните два клона на психодясната секта ще са патерици именно на ГЕРБ, защото стрина ви от амбасадата на Козяк така е решила. ДПС ще са за разкош, осигурявайки мнозинството без да влизат в правителството на краварския протекторат.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.