Страшен скандал е избухнал по време на рекламната пауза между Любомир Каримански (ИТН) и Кирил Петков (ПП)

Страшен скандал е избухнал по време на рекламната пауза между Любомир Каримански (ИТН) и Кирил Петков (ПП)
28-09-2022г.
0
Соня Колтуклиева

Страшен скандал е избухнал по време на рекламната пауза между Любомир Каримански (ИТН) и Кирил Петков (ПП), научих от участник в мега-скандалния дебат. 

В началото на ефира, Каримански каза, че щом един човек е нарушил Конституцията, той може да наруши и правилата на телевизията. 

Докато в ефир течаха рекламите, бившият премиер се разкрещял на бившия председател на бюджетната комисия : Много си агресивен, много си агресивен. Ти си подписал за 1 милион в една банка... Каримански му отговорил: аз съдя Асен Василев за тези лъжи, мога да започна да те съдя и теб, само чакам да го кажеш публично. 

По време на втората рекламна пауза, Петков казал: ИТН никога не трябва да е в управлението на държавата. 
Каримански му отговорил: както реши народът - така ще постъпим. Но аз няма да спра да разкривам всичките ви лъжи по време на вашето управление. Кирил се изпотил видимо и млъкнал. 

Каримански се обърнал към Мария Цънцарова, че ако не успее да си овладее предаването, и той ще напусне. 

В началото, когато вместо Венко Сабрутев, в БТВ се появил Кирил Петков, в студиото влязъл Антон Хекимян, който бил бесен заради нахлуването на бившия премиер и ядосано му поискал сметка: защо никой не е бил предупреден за смяната. 

Кирил Петков само се усмихвал и повтарял, че това е лидерски дебат, което не е вярно: в студиото нямаше нито един лидер на партия. 

Разбира се, някой по-смел на мястото на Антон Хекимян би обяснил на Кирил Петков, че не може да своеволничи и да го помоли да напусне телевизията. 

Операторите пък се притеснили, че Кирил Петков застанал пред камерите силно гелосан и скришом промърморили: аре, ‘са пък се появи нов Гел - Киро Гела.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.