Това „наказание“ направо е призив нови „герои“ да палят, хулят, трошат и обиждат всичко българско

Това „наказание“ направо е призив нови „герои“ да палят, хулят, трошат и обиждат всичко българско
28-09-2022г.
0
Лентата

Това „наказание“ направо е призив нови „герои“ да палят, хулят, трошат и обиждат всичко българско.
Но, като влезнат българите в преамбюла на Конституцията на РСМ, всичко това ще се оправи. На принципа на етническите квоти, ще има по някой българин и/или „българин“ на супер важен пост в съдилищата в РСМ и той ще възпрепятства такива присъди, подстрекаващи антибългарски постъпки.
Мъдра е българската политика. Казваш „да“ за начало на предприсъединителни преговори на държава в която се подстрекава взривяване етнически български клубове, срещу включване на българите в преамбюла на Конституцията на РСМ. Правиш се, че не виждаш колко реално има българи в РСМ и дали имайки предвид техната бройка една такава „търговия“ е ок.
Най-парадоксалното е, че самите учредители на клуба, чиято входна врата беше взривена, взеха участие в тази търговия, със съобщенията, които подписваха и те, включването на българите в преамбюла на Конституцията на РСМ да бъде основно българско искане от съседната държава. Да не говорим за призивите им: „Един народ в две държави“ и за техните съобщения с твърдения, че има над 100.000 българи в РСМ, които на едно друго ниво може би са еднакво взривяващи като постъпката на Ламбе, тъй като не отговарят на истината и предизвикват ответна реакция.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.