Те са безполови талибани на трансхуманизма

Те са безполови талибани на трансхуманизма
24-01-2024г.
0
Недялко Славов

Зрелите години на моето поколение бяха поразени, а младите поколения след моето – изгасени от тоя странен световен  корпоративен конгломерат, самонарекъл се либерален, и който по своята същност мога да нарека само така-  не либерален, а отровно ала-бален. 

Съставен от паратизиращи философи, прояли като дървояди дървото на античната и класическата философия, политици, инсталирани от един бог знае какви малтусиански и маркузистки кръгове в сянка, литератори-преписвачи, обслужващи политкоректната тоталитарно-глобалистка идеология на спонсорите си, завършени егоистки и егоисти, неспособни за саможертвата на забременяването, раждането и отглеждането на човешки деца, безполови талибани на трансхуманизма, свирепи атеисти, цифровизирани ограничени мозъци. 

И знаете ли какво обединява всички тия ненавиждащи човека и човешкото – дълбоката им посредственост. Това ги обединява.  Да, дълбоката им човешка посредственост. 

И още – омразата към таланта и нормалността. И още - това че някъде в детството си са били непогалени и необичани. И още – отсъствието на физическа красота, любов и одухотвореност в лицата им. Всички те си приличат и по това. 

А знаете, че на дъното на лицето, лежи красотата на духа на човека.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.