Ако това престъпление беше извършено дори не от представител, а от симпатизант на Възраждане...

Ако това престъпление беше извършено дори не от представител, а от симпатизант на Възраждане...
24-01-2024г.
0
Лентата

Помните ли случая в Стара Загора миналата година, когато ППДБ се опитаха да свържат обвинения за насилието над жената с Възраждане? Защото имал татуировка с надпис "свобода или смърт"? Помните ли режисираните протести срещу "насилието", подвели хиляди хора? 

Е, преди дни се оказа, че кандидат-депутатка от ППДБ е убила мъжа си и го е запалила. В аферата е намесен и друг представител на ППДБ, бивш депутат. Да сте чули сега за протести срещу насилието? Да сте чули за обвинения срещу "демократите"? Срещу т.нар. "демократична общност? Знаете ли какво сториха от ППДБ? Първо казаха, че нищо особено не се е случило, и второ, изтриха от сайта си присъствието на убийцата. Хайде сега си представете какво щеше да се случи, ако това престъпление беше извършено дори не от представител, а от симпатизант на Възраждане? Представихте си го, нали?

Наистина няма такава пропаднала сган като ППДБ. 

Обвиняваха нас, че гласуваме уж с ДПС и ГЕРБ - те самите станаха патерици на ДПС и ГЕРБ. 

Обвиняваха нас за закупени апартаменти и къщи - те самите се оказаха в тежки корупционни скандали за апартаменти, къщи и парцели.

 Обвиняваха нас, че защитаваме насилието - техни представители убиват хора. 

Истината винаги излиза наяве. За Бога, виждали ли сме досега по-античовешка, озверяла и оскотяла сган от тази, която ни управлява вече почти година?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.