Слави Трифонов: Моят избор за кмет се казва Ваня Григорова

Слави Трифонов: Моят избор за кмет се казва Ваня Григорова
01-11-2023г.
0
Лентата

Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на Има такъв народ от местните избори са логично добри. И логично ще стават още по-добри.
Използвам случая да благодаря на всички гласували, на всички гласували за Има такъв народ и на всички участници от структурите на Има такъв народ.
Благодаря ви за вашата гражданска позиция, за вашата смелост, достойнство и отговорност. Благодаря ви, за мен е чест!

Това, което ни очаква, е поредица от битки за установяване на нормален и достоен живот в нашата прекрасна родина. И ние ще ги проведем, защото това може да е път изпълнен с трудности, но целта оправдава средствата.
Следва балотаж в неделя.

Уважаеми съграждани, които сте гласували за Има такъв народ, вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право.

Мога да ви кажа какво мисля аз. Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на Продължаваме промяната. И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път - те за нищо на света не трябва да се докосват до власт!

Така мисля аз. Конкретно в София моят избор за кмет се казва Ваня Григорова. След като ПП имат голямо представителство в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не трябва да е пак от ПП - за да има взаимен контрол.
България това сте вие.

Всеки град, всеки малък град, всяко село, всяко селце - това сте вие.
И аз вярвам, че мъдростта ще победи.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.