Шагарев и Таламанов

Шагарев и Таламанов
06-03-2023г.
0
Петър Волгин

Шагарев и Таламанов не са реално съществуващи хора. И въпреки това са навсякъде. Те са във всички медии. 

24/7 Шагарев и Таламанов ви призовават да изповядвате евроатлантическите ценности. Обясняват ви каква ужасна страна е Русия и как всеки момент ще се разпадне. 

Малката подробност е, че Шагарев и Таламанов са завършили висшето си образование в Съветския съюз и са обяснявали на сънародниците си колко велика държава е СССР. 

И също толкова убедени са били в нейното величие, както днес са убедени във величието на САЩ.  А,  някои от тях са били женени за гражданки на СССР, но това, както казах по-горе, са подробности.

Някога Шагарев и Таламанов се прехранваха, като ругаеха САЩ. Днес се прехранват, ругаейки Русия. Големите медии ги обичат, защото са винаги на "правилната страна на историята". Никога няма да изразят "крамолна" идея. И затова водещите са спокойни за местата си. 

Шагарев и Таламанов постоянно демонстрират своята праведност и правилност. Понякога са толкова правилни и праведни, че дори и министри стават. Но дори и да не станат, продължават да бъдат правилни. Така при следващото раздаване ще се преборят за министерското кресло.

Шагарев и Таламанов наистина са навсякъде. Не Бай Ганьо, а те са най-популярният български образ. Е, няма как държава, в която главните "херои" са Шагарев и Таламанов, да излезе на добър край.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.