Няма монтаж, фотошоп, фалшификация. Просто ПП/ДБ вече са либералната политическа сила на България

Няма монтаж, фотошоп, фалшификация. Просто ПП/ДБ вече са либералната политическа сила на България
06-03-2023г.
0
Кристиян Шкварек

За пореден път се убеждавам, че в България групата с най-конспиративно, объркано и сектантско мислене не са разни кемтрейлсаджии и антиваксъри, а т.нар. "демократична общност". 

Вчера публикувах снимка на момиче, развяло ЛГБТ знамето на откриването на кампанията на ПП/ДБ. Нищо особено, не е сензация, просто една от малките индикации за развитието и постепенната еманципация на либералните хора у нас. 

Отдолу се изсипаха буквално стотици фенове на уж най-образованата общност убедени, че било фалшиво, фотошоп, монтаж. Само заради тях споделям и други снимки на дамата и знамето, плюс видео интервю с него в коментарите. 

Няма монтаж, фотошоп, фалшификация. Просто ПП/ДБ вече са либералната политическа сила на България и напълно естествено тя привлича тези хора. Не всички фенове на ПП/ДБ са ЛГБТ активисти, но всички ЛГБТ активисти са от ПП/ДБ. 

Просто няма друг избор, няма нещо, което повече да се доближава до западните либерали на политическия ни "пазар". 

Все по-често ще засичате тези активисти на събитията на "демократичната общност", все повече ще определят и насочват вашите политически формации. Това е просто неизбежно. 

Този факт ви кара да се чувствате некомфортно. 

Разбираме го и ви съчувстваме. 

Все по-некомфортно ще се чувствате в редиците на политическата общност в страната, събираща всички либерални, постмодерни, крайно-леви и крайно-болни от всякакви полови разстройства хора. Това обаче си е ваш проблем, не наш, така че не ни се сърдете или обвинявайте в монтажи и фалшификации, когато отразяваме просто реалността, с която имате личен проблем. 

Не сме ви криви ние, нищо не "фотошопираме" - криво ви е на самите вас от сблъсъка с реалността, че комунистите на съвремието се припознават във вашата политическа сила.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.