Пускат под гаранция певицата Диона, карала дрогирана. Грози я затвор от 1 до 3 години

Пускат под гаранция певицата Диона, карала дрогирана. Грози я затвор от 1 до 3 години
24-01-2024г.
0
Лентата

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 28-годишната Денислава Сашова, по-известна като Диона, хваната да шофира с положителна проба за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда от една до три години затвор, както и глоба от 500 до 1500 лева.

От прокуратурата съобщиха, че са пуснали певицата под парична гаранция в размер на 5000 лева. Наблюдаващ прокурор е дал указания, а разследването по случая продължава.

Полицаите я спипали да кара под въздействието на кокаин с "Порше" във вторник, около 4:00 ч. сутринта, на ул. „Даскал Стоян Попандреев" в София. Обвиняемата е дала кръвна проба за изследване в болница, чийто резултат все още не е готов. Била е арестувана и отведена в Шесто РПУ.

Диона започва да се занимава професионално с музика през 2016 година. Участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Участвала е и в различни риалити формати. Тя е дипломант от Великотърновския университет, специалност "Политология".

Източник: 24 часа

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.